ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Παρατηρητήριο

"Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα». Αυτος ειναι ο τιτλος του συνεδριου. Τεχνηέντως και παραπειστικώς η συζήτηση μεταφέρθηκε σε συγκρίσεις μεταξύ των ολοκληρωτισμών του 20 αιώνα γιατί έτσι βόλευε τους αμετανόητους οπαδούς τους, ειδικά τους φιλοσοβιετικούς που είναι και ιδεολογικά κυρίαρχοι στη χώρα αυτή. Εχουμε μέλλον ακόμα μέχρι να βγάλουμε τη γλίτσα αυτή από πάνω μας. Είναι ένα ακόμα δείγμα της αβελτηρίας μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Χτες ήταν οι καταλήψεις, σήμερα το «άσυλο» της βίας, αύριο η διάλυση των μεταπτυχιακών. Οι θλιβεροί φαιοί ή κόκκινοι κομισάριοι μισούν τους άριστους γιατί τους φοβούνται και πασχίζουν να τους σταματήσουν. Γιατί είναι αυτοί που θα χτίσουν την επόμενη ελεύθερη, δημοκρατική και δημιουργική Ελλάδα. Είναι αυτοί που θα τους αποστρατεύσουν, θα τους στείλουν επιτέλους στη λήθη της ιστορίας. Είναι αυτοί που με την αξιοσύνη τους θα αλλάξουν το παράδειγμα στην έρμη τούτη χώρα. Μην ανησυχείτε. Δεν έρχεται κανένα άλλο κόμμα, πράσινο, κόκκινο ή γαλάζιο. Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε.

Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010

Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα φοβηθούμε δεν θα κλάψουμε και δεν θα αρνηθούμε σε κανένα το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του λεύτερα. Δεν θα σταματήσουμε να ψάχνουμε ακόμα και στα σκουπίδια για να βρούμε χρυσό. Θα ενθαρύνουμε κάθε καλλιτεχνική ασυδοσία με ότι αυτή θέλει ή δεν θέλει να πει. Θα ζητάμε απόδειξη για κάθε ισχυρισμό που διατυπώνεται. Και θα πηγαίνουμε το δρόμο μας χωρίς βιασύνη, ακροπατώντας μην και ξυπνήσουμε αυτήν που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου Αφιερωμένο στη Βασιλίκα, το Γιώργο και το Στράτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου