ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Παρατηρητήριο

Ποια αξιολόγηση όμως; Μήπως αυτή που θα κάνει μια εξωτερική ανεξάρτητη αρχή, ένας ανάλογος ΑΣΕΠ; Ή καλύτερα, μια ιδιωτική εταιρία σε σύμβαση με το δημόσιο; Με μετρήσιμους ποσοτικούς δείκτες; Μια αξιολόγηση συνεχής της οποίας οι μετρήσεις θα επιφέρουν αποτελέσματα ανεξαρτήτως κυβέρνησης; Ή μήπως αυτή που θα λαμβάνει υπόψη και τη γνώμη των πολιτών και των επιχειρήσεων που συναλλάσσονται με το δημόσιο; Αλλά για να θεσμοθετηθούν όλα αυτά απαιτείται κοινωνική βούληση που δεν υπάρχει. Η κοινωνία δεν καίγεται για τέτοια πράγματα, δεν έχει μάθει να τα ζητά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Χτες ήταν οι καταλήψεις, σήμερα το «άσυλο» της βίας, αύριο η διάλυση των μεταπτυχιακών. Οι θλιβεροί φαιοί ή κόκκινοι κομισάριοι μισούν τους άριστους γιατί τους φοβούνται και πασχίζουν να τους σταματήσουν. Γιατί είναι αυτοί που θα χτίσουν την επόμενη ελεύθερη, δημοκρατική και δημιουργική Ελλάδα. Είναι αυτοί που θα τους αποστρατεύσουν, θα τους στείλουν επιτέλους στη λήθη της ιστορίας. Είναι αυτοί που με την αξιοσύνη τους θα αλλάξουν το παράδειγμα στην έρμη τούτη χώρα. Μην ανησυχείτε. Δεν έρχεται κανένα άλλο κόμμα, πράσινο, κόκκινο ή γαλάζιο. Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε.

Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Καμίνης και Μπουτάρης είναι δήμαρχοι των 2 πόλεωνH αγωνία τέλειωσε,
Καμίνης και Μπουτάρης, Μπουτάρης και Καμίνης έκαναν την ανατροπή και είναι ήδη δήμαρχοι των 2 πόλεων.

Θα ζήσουμε ως νικητές, το σώμα της αριστεράς αναπνέει κι΄ ας του κόβουν τον οξυγόνο οι μικρόψυχοι.

Και οι πόλεις θα παλέψουν με άλλες δυνάμεις για να βγουν από το τέλμα της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, της βρώμας και της ξεφτίλας .

Να σταθούμε δίπλα στο χαμόγελο και να αφήσουμε χίλια λουλούδια ν΄ανθίσουν.

Η μάχη που μας έφερε κοντά ας είναι αυτή που θα μας οδηγεί στην πραγματική ζωή και στην πραγματική πολιτική, που είναι εκεί, έξω από γραφεία και στρούγκες,
μέσα στις σχέσεις δουλειάς και ζωής, μέσα στην αγωνία της επιβίωσης, στο φιλί του έρωτα, στη σφιχτή αγκαλιάς μιας φιλίας, στο rock της φρίκης,  και στο  blues της χαράς.

Θα συνεχίσουμε ν΄αγαπιόμαστε.
Φιλιά σε όλους και χίλια ευχαριστώ

2 σχόλια:

  1. Leo
    Eίχα πολλά χρόνια να χαρώ ,τοσο πολύ ,με αποτέλεσμα εκλογών.Ψέμματα,όχι με το αποτέλεσμα,με το συμβολισμό του αποτελέσματος.Ναι,η κοινωνική αριστερά είναι ακόμα εδώ!
    Καλημέρααα...

    Σαββίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή