Xαλαρώστε και απολαύστε το reward.




Μέχρι το δημοψήφισμα η χώρα θα έχει διαλυθεί τελείως. Πολύ πιθανό όταν θα έρθει η ώρα να μην υπάρχει αντικείμενο, δηλαδή η δανειακή σύμβαση να έχει ακυρωθεί από την ΕΕ.
Η λύση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας είναι αδύνατο να μπει στο τραπέζι, στο μέτρο που ο Σαμαράς νιώθει κοντά στην «εξουσία» και δεν θέλει να χρεωθεί μια πιθανή αποτυχία της. 
Συντεχνίες, ακροδεξιοί και παραδοσιακή Αριστερά θα βρίσκονται κάθε μέρα στους δρόμους διχάζοντας το λαό και παλεύοντας ανοικτά πια υπέρ της  καταστροφικής πτώχευσης. 
Οι εκλογές φαντάζουν ως η μόνη λύση απέναντι στους τυχοδιωκτισμούς της ηγετικής ομάδας που κυβερνά. Οι εκλογές θα καταστρέψουν τη χώρα αφού θα οξύνουν τις αντιθέσεις μέσα στο πολιτικό σύστημα, αλλά και στο λαό. 
Αν θέλουμε να μείνουμε στο Ευρώ θα πρέπει να γίνουν θυσίες και η πλειοψηφία του λαού δεν είναι αποφασισμένη για κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να υλοποιήσει τη νέα δανειακή σύμβαση θα βρει μπροστά της όλα τα υπόλοιπα κόμματα, και μεγάλο μέρος του λαού. 
Συνεπώς, ακόμα και με εκλογές τα αδιέξοδα θα επαναληφθούν σε λίγους μήνες. Η έξοδος από την ΕΕ μοιάζει αναπόφευκτη, με δημοψήφισμα ή με εκλογές. 
Η επιστροφή στη δραχμή, μας γυρνάει 50 χρόνια πίσω, αλλά αυτά συμβαίνουν σε λαούς που είναι αλλού. Χαλαρώστε και «απολαύστε» το reward.
Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, διαρκής αναζήτηση, σκληρή δουλειά, ανάληψη προσωπικής ευθύνης. Όσο για το rock n roll, ε νομίζω ότι όλη η χώρα είναι πλέον μια πίστα.

Σχόλια

  1. Έκτακτη είδηση
    13:30 - Ανεξάρτητη βουλευτής η Μιλένα Αποστολάκη,naftemporiki.gr

    Στους 152 βουλευτές η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
    Ανεξάρτητη βουλευτής η Μιλένα Αποστολάκη

    πριν από 18' - Την ανεξαρτητοποίηση της, ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, εκφράζοντας τη διαφωνία της με το εξαγγελθέν δημοψήφισμα και τονίζοντας πως πρόκειται για μια «βαθιά διχαστική διαδικασία».

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε φιλε συμφωνω με οσα γραφεις στο κειμενο σου. Το μονο που με ενοχλει ειναι ο ορος λαος, τον εχουν χρησιμοποιησει κατα κορον οι δημαγωγοι της "αριστερας". Προτιμω τον ορο πολιτες, νομιζω πως ειναι σε αρμονια με την ευθυνη. Αλλωστε μονο οι πολιτες εχουν δικαιωμα ψηφου ενω ο λαος ανεβαινει στην πιστα για χορο με κλαρινα, μπουζουκια και ροκ εν ρολ, ζαλισμενος απο τοπικο οινο,τσιπουρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ολοκληρωθεί το έγκλημα?

    Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου κατορθώσει να υλοποιήσει το σχέδιό του και σύρει την Ελλάδα στο δημοψήφισμα που ανήγγειλε, ε τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας.
    Μπορεί ο παππούς του Γεώργιος Παπανδρέου να συνεισέφερε στην δημιουργία των συνθηκών του εμφυλίου πολέμου, ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου να πρωτοστάτησε στην κατάρρευση σημαντικών αξιών, και όχι μόνον, για μια εύρυθμη λειτουργία της ελληνικής κοινωνίας, όμως ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ο πολιτικός, που λόγω ανεπάρκειας, αριβισμού, κλπ, κυριολεκτικά θα διαλύσει εντελώς την χώρα.
    Οι βουλευτές, τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να τον σταματήσουν!
    31/10/11
    Παναγιώτης Κουτσοπίνης
    http://panayotiskoutsopinis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεο, δεν ΘΕΛΩ να δεχθώ αυτά που γράφεις, κάτι πρέπει να γίνει...
    Από δω που είμαι δεν μπορώ να έχω οσμή της κατάστασης αλλά έχω την εντύπωση ότι το μούδιασμα στην δήλωση περί του δημοψηφίσματος διαπέρασε όλο το πολιτικό φάσμα. Μήπως αυτό είναι κάτι που θα βάλει σε σκέψεις όλους και καταλάβουμε τι πρόκειται να χάσουμε αν συνεχίσουμε σε ρυθμούς ROCK & ROLL;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να τον σταματήσουν, αλλά και πρέπει να ξεκινήσουν μια προσπάθεια διάσωσης τη χώρας μαζί με άλλους βουλευτές, παράγοντες κλπ. Αλλά Παναγιώτη δεν το βλέπουμε προς το παρόν.
    Χρήστο από εκεί που είσαι δεν έχεις οσμή και αυτό είναι σωστό. Αλλά ξέρεις τι σημαίνει χάνω την πορεία, μετράω λάθος, δεν μπορώ να διαβάσω τον εξάντα ή δεν με νοιάζει και πάω κόντρα στο καιρό και βυθίζομαι. Αυτό συμβαίνει. Ελπίζω άνθρωποι της αγοράς και οι ξένοι να τον συνετίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα
    ναι το πολίτες είναι το σωστό, ως όμως αρχαίοι στην Αριστερά μας έμεινε η παραδαρμένη λέξη λαός. χαιρετισμούς στην Αγγελική, φρόντισε να με ενημερώσει σχετικά ( γέλια). Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφώτιστε.
    Ουάου παραιτήθηκε η Μιλένα; Φοβερό. Πάντως ευχαριστώ για τη γρήγορη ενημέρωση, από σένα τόμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Leo
    Σιγα μην παραιτηθηκε, απλως την ανεξαρτητοποίηση της, ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη.

    Μπορει -προσωρινα- να παιξει με τον Β. Οικονομου η τον Δημαρα, αν γινουν εκλογες.
    Ουτως η αλλως εχει συμπληρωσει τα χιλιομετρα της και θα παρει βουλευτικη συνταξη.

    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν περιμένουμε να μας σώσει η Μιλένα την κάναμε... Τώρα δήθεν της βγήκε η υπευθυνότητα? Βασικά αρχίσανε όλοι τους τακτικισμούς.

    Αναμενόμενο, αλλα τη χώρα θα την πηδήξουνε για τα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία