ΟΤΑΝ... του Διομήδη Τόλιου


Διομήδης Τόλιος

ΟΤΑΝ....
χαιδεύεις αυτιά και στηρίζεις τη βία σε όλες της τις μορφές (καταλήψεις δημαρχείων,πανεπιστημίων και προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων) ,όταν με τόση ευκολία αριστερά και δεξιά λέγονται με περισσή ευκολία απόψεις για Γουδή, για δωσίλογους, προδότες (κουκουλοφόρους με γραβάτες μίλησαν άλλοι!!!), λαικές εξεγέρσεις και άλλα φαιδρά, όταν προσπαθείς με κάθε τρόπο να υπονομεύσεις  τον δήμαρχο της Αθήνας και το δύσκολο έργο που αυτός έχει αναλάβει (25 μπουκάρανε εχθές στο δημαρχείο για πλιάτσικο ευτυχώς συνελήφθησαν), όταν διαλύεις δημοκρατικές διαδικασίες στα πανεπιστήμια με τάγματα εφόδου φοιτητές και καθηγητές!!! (σήμερα ξανά  στο ΑΠΘ αλλά και σε άλλα ΑΕΙ) επειδή δεν σου αρέσουν οι νόμοι(!!!), τότε οι  καταστροφές  στην Αθήνα είναι λογικό επόμενο και ΟΧΙ  προβοκάτσια και δράση παρακρατικών. Είναι το αποτέλεσμα του χαιδέματος και της λογικής του δεν το είχαμε καταλάβει. Και δεν φταίει ΜΟΝΟ η αστυνομία (του άθλιου έτσι κι αλλιώς Παπουτσή που με χρήση επικίνδυνων χημικών προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο) για την κατάντια αυτή. Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει εδώ και καιρό και βρίσκεται δίπλα μας με ακροαριστερό-ακροδεξιό πρόσημο. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Υ.Γ1: Αλήθεια, αυτός ο απίθανος πρύτανης του Πανεπιστηνμίου Αθηνών Πελεγρίνης τι έχει να μας πει για την επί 4 μέρες κατάληψη της Νομικής από πολίτες(!!!) και φοιτητές, δεν ξέρει και δεν βλέπει; η πάλι θα του φταίει ο νέος νόμος πλαίσιο για την ανικανότητα να πράξει τα στοιχειώδη;(χθες ανέφερε ότι είχε στείλει επιστολή!!! στην αστυνομία περιττεύει κάθε σχόλιο)
Υ.Γ 2: Ας ξαναδούν κάποιοι τώρα τα αποτελέσματα της σπέκουλας ενάντια στον Καμίνη όταν έγινε προσπάθεια κατάληψης για (δήθεν) άστεγους του Πνευματικού Κέντρου του δήμου της Αθήνας, ας ξαναδούν τα αποτελέσματα της χρήσης της Νομικής ως εφαλτήριο για την καταστροφή με πρόσχημα την αλληλεγγύη στους μετανάστες πριν μερικούς μήνες. Ποτέ δεν είναι αργά για δεύτερες σκέψεις και συμπεράσματα. Σύντομα άλλωστε θα τα ξεναβρούμε μπροστά μας.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία