Μιχάλης Σαμπατακάκης: Υπεράσπιση της κοινωνίας, μέσα στην Ευρώπη

Ένα χτεσινό κείμενο του Μιχάλη Σαμπατακάκη στο TVXS
Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας αναζητά τη παραμονή στο ευρώ με ανάπτυξη, προς όφελος των πολλών. Ακριβώς αυτή είναι η πολιτική στόχευση των προτάσεων της ΔΗΜΑΡ και του προέδρου της Φώτη Κουβέλη : υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνίας και της ευρωπαικής μας πορείας.

Το ΚΚΕ στοχεύει σε άλλη κατεύθυνση, εκτός Ευρώπης, εκτός ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ  θα έπρεπε να είναι συνεπής με τη ευρωπαική πολιτική παράδοση του Συνασπισμού. Φοβάμαι πώς δεν είναι, ταλαντεύεται – αυτό δείχνει η επιμονή του για συνεργασία με το ΚΚΕ.

Τη Κυριακή επιλέγουμε : Η ΔΗΜΑΡ με ευθύνη και συνέπεια στηρίζει τη παραμονή της χώρας στο ευρώ μαζί με το ξεκίνημα της πορείας απαγκίστρωσης από τις κοινωνικές πολιτικές των μνημονίων. Πολιτική που είναι και αναγκαία και γίνεται τώρα περισσότερο ρεαλιστική με τις διεργασίες που θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, μετά τις γαλλικές εκλογές.

Χρειάζεται θετική διέξοδος στη βαθιά κρίση που βιώνει ο λαός μας. Για να αποκρουστεί  αποτελεσματικά η διάβρωση που επιχειρεί η φασιστική δεξιά και στη χώρα μας. Να μη μπεί η “Χρυσή Αυγή” στη Βουλή”.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ
Υποψήφιος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Α Αθήνας

Σχόλια

  1. Kali epitixia Mixali: Gia ena EΣY ktismeno apo tin arxi. To iparxon den perni metarithmisi. Ine opos lene alou "beyond any repair".

    San simera perisi i apogoni ton koukouloforon tis Kokinias ke tis Kesarianis, kegane 3 Elines se mia trapeza. To ksexase KE i Margarita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι Μάκη δεν το ξέχασα απλά είπα να μην ξαναθυμήσω τη φρίκη ρε γαμώτο. Αλλά κάτι θα γράψω αφού το θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία