ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Μ' αυτούς θα προχωρήσουμε

Παρατηρητήριο

Ποια αξιολόγηση όμως; Μήπως αυτή που θα κάνει μια εξωτερική ανεξάρτητη αρχή, ένας ανάλογος ΑΣΕΠ; Ή καλύτερα, μια ιδιωτική εταιρία σε σύμβαση με το δημόσιο; Με μετρήσιμους ποσοτικούς δείκτες; Μια αξιολόγηση συνεχής της οποίας οι μετρήσεις θα επιφέρουν αποτελέσματα ανεξαρτήτως κυβέρνησης; Ή μήπως αυτή που θα λαμβάνει υπόψη και τη γνώμη των πολιτών και των επιχειρήσεων που συναλλάσσονται με το δημόσιο; Αλλά για να θεσμοθετηθούν όλα αυτά απαιτείται κοινωνική βούληση που δεν υπάρχει. Η κοινωνία δεν καίγεται για τέτοια πράγματα, δεν έχει μάθει να τα ζητά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Χτες ήταν οι καταλήψεις, σήμερα το «άσυλο» της βίας, αύριο η διάλυση των μεταπτυχιακών. Οι θλιβεροί φαιοί ή κόκκινοι κομισάριοι μισούν τους άριστους γιατί τους φοβούνται και πασχίζουν να τους σταματήσουν. Γιατί είναι αυτοί που θα χτίσουν την επόμενη ελεύθερη, δημοκρατική και δημιουργική Ελλάδα. Είναι αυτοί που θα τους αποστρατεύσουν, θα τους στείλουν επιτέλους στη λήθη της ιστορίας. Είναι αυτοί που με την αξιοσύνη τους θα αλλάξουν το παράδειγμα στην έρμη τούτη χώρα. Μην ανησυχείτε. Δεν έρχεται κανένα άλλο κόμμα, πράσινο, κόκκινο ή γαλάζιο. Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε.

Έρχονται οι άριστοι και να τους φοβάστε

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

χωρίς λόγια

2 σχόλια:

  1. Βρε leo, στο Θεό σου! Είναι αυτό επιχείρημα εναντίον τού ΣΥΡΙΖΑ;;; Άμα τα μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής(!) έχουν τέτοιο επίπεδο φαντάζομαι τι γίνεται παρά κάτω!!!

    Εσείς ήσαστε που θα φέρνατε την ανανέωση; Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέον Έτος!


    Τα λέμε (από βδομάδα, όταν, ενδεχομένως, πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου και συγκυβερνήσετε με Νουδούλα και το τέως ΠΑΣΟΚ -τέως αυτοί, τέως εσείς, θα κάνετε ένα ζευγάρι μούρλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία δεν είναι καθόλου κατά του Σύριζα. Είναι υπέρ της Αυριανής. Ο Κουρής είδε το φως του και κατάλαβε ποιο είναι το συμφέρον του. Τη Δευτέρα θα κάνει κυβέρνηση ο Σύριζα νομίζω, αφού το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή