ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Thelonious monk - Allen ginsberg

Thelonious monk - Allen ginsberg
Δυο γίγαντες στην εποχή των γιγάντων.

Παρατηρητήριο

Όσοι βιάζεστε να του δώσετε εύσημα συμβολής στην αποδόμηση του αντιαμερικανισμού λάβετε υπόψη σας ότι:
1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον αντιαμερικανισμός. Υπάρχει όμως έντονος αντιευρωπαϊσμός σαφώς πιο ισχυρός και επικίνδυνος. Ο αντιαμερικανισμός αναπτύχθηκε μεταπολεμικά ως φιλοσοβιετισμός και έσβησε μαζί με το τέλος της σοβιετίας. Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε τα μέγιστα στη γιγάντωσή του κατά την περίοδο της πρώιμης μεταπολίτευσης και τα κινήματα των αδεσμεύτων. Μέχρι που η δανεική ευδαιμονία τα σκούπισε όλα.
2. Δεν τόχει σε τίποτε όταν επιστρέψει να γυρίσει το χαρτί και να ξαναγίνει αντιαμερικανός ή αντιτραμπ ή οτιδήποτε άλλο. Διαβάζει άριστα το ακροατήριό του, ξέρει σε ποιους απευθύνεται, τους κλείνει το μάτι και πλασάρει ότι τα βρήκε με τον τέως δαίμονα για να την πει στους σημερινούς δαίμονες της ΕΕ. Το αύριο είναι άλλη μέρα.
3. Η Αριστερά μπορεί να συγχωρήσει όλες τις ιδεολογικές ή πολιτικές αποκλίσεις, ανίερες συμμαχίες κλπ , προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Θα τις βγάλει όμως σαν μαχαίρια μετά την ήττα, για να δικάσει τους χτεσινούς ηγέτες. Έχουμε δρόμο ακόμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Για το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων τους η Επιτυχία είναι το κλείσιμο της ΒSH Hellas, (πρώην Πίτσος),. Ουδόλως τους απασχολεί η επίσκεψη στις ΗΠΑ. Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση καταλάβει τι ακριβώς παίζεται μέσα στα ελληνικά λαϊκά στρώματα ελπίζω να είμαστε ζωντανοί. Ως τότε αφήστε τους ήσυχους να σας φτιάχνουν την ατζέντα.

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

χωρίς λόγια

2 σχόλια:

  1. Βρε leo, στο Θεό σου! Είναι αυτό επιχείρημα εναντίον τού ΣΥΡΙΖΑ;;; Άμα τα μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής(!) έχουν τέτοιο επίπεδο φαντάζομαι τι γίνεται παρά κάτω!!!

    Εσείς ήσαστε που θα φέρνατε την ανανέωση; Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέον Έτος!


    Τα λέμε (από βδομάδα, όταν, ενδεχομένως, πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου και συγκυβερνήσετε με Νουδούλα και το τέως ΠΑΣΟΚ -τέως αυτοί, τέως εσείς, θα κάνετε ένα ζευγάρι μούρλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία δεν είναι καθόλου κατά του Σύριζα. Είναι υπέρ της Αυριανής. Ο Κουρής είδε το φως του και κατάλαβε ποιο είναι το συμφέρον του. Τη Δευτέρα θα κάνει κυβέρνηση ο Σύριζα νομίζω, αφού το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή