ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Τάσος Μπουλμέτης

Τάσος Μπουλμέτης

Παρατηρητήριο

Η υπόθεση των δύο στρατιωτικών μας που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία μετά μάλιστα την επίσκεψη Ερντογάν, συνιστούν μια πλήρη διπλωματική αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά γεμίζουν ανασφάλεια τους έλληνες πολίτες. Φιλότιμες οι προσπάθειες πολιτικών και δημοσιογραφικών παραγόντων να αποπροσανατολίσουν το σχετικό διάλογο με συμβούλια ασφαλείας και άλλα τέτοια, αλλά η ουσία παραμένει παρόλη την Ιβανιάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Η πονηρή η συνταγή: Τελικά τι λατρεία είναι αυτή του κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας και της λαικής δεξιάς για το ΣΥΡΙΖΑ; Απλά έτσι μπορούν να ξεκοκαλίζουν μέσω της φορολογίας το βιος των πολιτών αυτής της χώρας με ηθικό αριστερό πλεονέκτημα. Και χωρίς να ανοίγει μύτη.

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

χωρίς λόγια

2 σχόλια:

  1. Βρε leo, στο Θεό σου! Είναι αυτό επιχείρημα εναντίον τού ΣΥΡΙΖΑ;;; Άμα τα μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής(!) έχουν τέτοιο επίπεδο φαντάζομαι τι γίνεται παρά κάτω!!!

    Εσείς ήσαστε που θα φέρνατε την ανανέωση; Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέον Έτος!


    Τα λέμε (από βδομάδα, όταν, ενδεχομένως, πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου και συγκυβερνήσετε με Νουδούλα και το τέως ΠΑΣΟΚ -τέως αυτοί, τέως εσείς, θα κάνετε ένα ζευγάρι μούρλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φωτογραφία δεν είναι καθόλου κατά του Σύριζα. Είναι υπέρ της Αυριανής. Ο Κουρής είδε το φως του και κατάλαβε ποιο είναι το συμφέρον του. Τη Δευτέρα θα κάνει κυβέρνηση ο Σύριζα νομίζω, αφού το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή