ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Τάσος Μπουλμέτης

Τάσος Μπουλμέτης

Παρατηρητήριο

Η υπόθεση των δύο στρατιωτικών μας που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία μετά μάλιστα την επίσκεψη Ερντογάν, συνιστούν μια πλήρη διπλωματική αποτυχία της ελληνικής κυβέρνησης και φυσικά γεμίζουν ανασφάλεια τους έλληνες πολίτες. Φιλότιμες οι προσπάθειες πολιτικών και δημοσιογραφικών παραγόντων να αποπροσανατολίσουν το σχετικό διάλογο με συμβούλια ασφαλείας και άλλα τέτοια, αλλά η ουσία παραμένει παρόλη την Ιβανιάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Η πονηρή η συνταγή: Τελικά τι λατρεία είναι αυτή του κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας και της λαικής δεξιάς για το ΣΥΡΙΖΑ; Απλά έτσι μπορούν να ξεκοκαλίζουν μέσω της φορολογίας το βιος των πολιτών αυτής της χώρας με ηθικό αριστερό πλεονέκτημα. Και χωρίς να ανοίγει μύτη.

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Εξελίξεις στο Συνέδριο του Συνασπισμού ή φάρσα;;;;;;;;;;

Από τη εφημερίδα "Παρασκευή και 13"

Αναδημοσιεύω την πληροφορία της εφημερίδας με κάθε επιφύλαξη για όσα ακολουθούν . Πιθανό να πρόκειται για φάρσα, πιθανό να είναι σωστό, πιθανό να είναι λάθος πληροφορία.
Κοντός ψαλμός Αλληλούια.ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ   
Αύριο το βράδυ παύει να υπάρχει ο ενιαίος Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας. Τέσσερις βουλευτές του, προεξάρχοντος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτη Κουβέλη, ουσιαστικά θα τεθούν εκτός κόμματος, ενώ αναζητούν (και σχεδόν έχουν βρει) τον πέμπτο που θα τους δώσει το δικαίωμα να έχουν αναγνωρισμένη από τον κανονισμό της Βουλής ομάδα.
Αυτό σημαίνει:
1. Θα έχουν δικαίωμα στην κρατική επιχορήγηση των κομμάτων αφού θα έχουν αναγνωριστεί από τη Βουλή ως κόμμα.
2. Ο πρόεδρός τους, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο κ. Κουβέλης, θα ομιλεί από βήματος της Βουλής ως αρχηγός κόμματος, ισότιμα με τους Γεώργιο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά, Αλέκα Παπαρήγα, Γεώργιο Καρατζαφέρη και Αλέξη Τσίπρα.
3. Θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τις «ιδιοκτησίες» του κόμματος (π.χ. την εφημερίδα «ΑΥΓΗ» και τα κεντρικά γραφεία).
Πέραν του κυρίου Κουβέλη, οι άλλοι τρεις βουλευτές είναι οι Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ ο πέμπτος βολιδοσκοπήθηκε την Τρίτη και έδειξε να βρίσκεται σε θετική κατεύθυνση για το νέο εγχείρημα. Αύριο το βράδυ κατά τη διάρκεια του έκτακτου Συνεδρίου του Συνασπισμού, που διεξάγεται στην… αρένα του Τάε Κβον Ντο, η ανανεωτική πτέρυγα του κόμματος θα θέσει θέμα αποχώρησης του ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι συσχετισμοί του συνεδρίου είναι τέτοιοι που η πρότασή τους θα απορριφθεί στην ψηφοφορία που θα ακολουθήσει. Αμέσως μετά σύσσωμη η ανανεωτική πτέρυγα θα αποχωρήσει από το συνέδριο, χωρίς να πάρει καν μέρος στην επόμενη ψηφοφορία για την εκλογή της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Κι εφόσον αύριο ακολουθήσει τα βήματά τους και ο πέμπτος βουλευτής, τη Δευτέρα ξεκινούν οι διεργασίες και σύντομα θα έχουμε το έκτο κόμμα της Βουλής, που θα αυτοπροσδιοριστεί στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς.

1 σχόλιο:

  1. και καλή τύχη όπου κι αν πας
    http://www.youtube.com/watch?v=QxRIPmWgEV8

    ΑπάντησηΔιαγραφή