ελευθερία, αλληλεγγύη, αναζήτηση, σκληρή δουλειά και πάντα rock n roll

Thelonious monk - Allen ginsberg

Thelonious monk - Allen ginsberg
Δυο γίγαντες στην εποχή των γιγάντων.

Παρατηρητήριο

Όσοι βιάζεστε να του δώσετε εύσημα συμβολής στην αποδόμηση του αντιαμερικανισμού λάβετε υπόψη σας ότι:
1. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον αντιαμερικανισμός. Υπάρχει όμως έντονος αντιευρωπαϊσμός σαφώς πιο ισχυρός και επικίνδυνος. Ο αντιαμερικανισμός αναπτύχθηκε μεταπολεμικά ως φιλοσοβιετισμός και έσβησε μαζί με το τέλος της σοβιετίας. Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε τα μέγιστα στη γιγάντωσή του κατά την περίοδο της πρώιμης μεταπολίτευσης και τα κινήματα των αδεσμεύτων. Μέχρι που η δανεική ευδαιμονία τα σκούπισε όλα.
2. Δεν τόχει σε τίποτε όταν επιστρέψει να γυρίσει το χαρτί και να ξαναγίνει αντιαμερικανός ή αντιτραμπ ή οτιδήποτε άλλο. Διαβάζει άριστα το ακροατήριό του, ξέρει σε ποιους απευθύνεται, τους κλείνει το μάτι και πλασάρει ότι τα βρήκε με τον τέως δαίμονα για να την πει στους σημερινούς δαίμονες της ΕΕ. Το αύριο είναι άλλη μέρα.
3. Η Αριστερά μπορεί να συγχωρήσει όλες τις ιδεολογικές ή πολιτικές αποκλίσεις, ανίερες συμμαχίες κλπ , προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Θα τις βγάλει όμως σαν μαχαίρια μετά την ήττα, για να δικάσει τους χτεσινούς ηγέτες. Έχουμε δρόμο ακόμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΩΜΑΤΑ- ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ

Για το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων τους η Επιτυχία είναι το κλείσιμο της ΒSH Hellas, (πρώην Πίτσος),. Ουδόλως τους απασχολεί η επίσκεψη στις ΗΠΑ. Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση καταλάβει τι ακριβώς παίζεται μέσα στα ελληνικά λαϊκά στρώματα ελπίζω να είμαστε ζωντανοί. Ως τότε αφήστε τους ήσυχους να σας φτιάχνουν την ατζέντα.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Καμίνης και Μπουτάρης είναι δήμαρχοι των 2 πόλεωνH αγωνία τέλειωσε,
Καμίνης και Μπουτάρης, Μπουτάρης και Καμίνης έκαναν την ανατροπή και είναι ήδη δήμαρχοι των 2 πόλεων.

Θα ζήσουμε ως νικητές, το σώμα της αριστεράς αναπνέει κι΄ ας του κόβουν τον οξυγόνο οι μικρόψυχοι.

Και οι πόλεις θα παλέψουν με άλλες δυνάμεις για να βγουν από το τέλμα της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, της βρώμας και της ξεφτίλας .

Να σταθούμε δίπλα στο χαμόγελο και να αφήσουμε χίλια λουλούδια ν΄ανθίσουν.

Η μάχη που μας έφερε κοντά ας είναι αυτή που θα μας οδηγεί στην πραγματική ζωή και στην πραγματική πολιτική, που είναι εκεί, έξω από γραφεία και στρούγκες,
μέσα στις σχέσεις δουλειάς και ζωής, μέσα στην αγωνία της επιβίωσης, στο φιλί του έρωτα, στη σφιχτή αγκαλιάς μιας φιλίας, στο rock της φρίκης,  και στο  blues της χαράς.

Θα συνεχίσουμε ν΄αγαπιόμαστε.
Φιλιά σε όλους και χίλια ευχαριστώ

2 σχόλια:

  1. Leo
    Eίχα πολλά χρόνια να χαρώ ,τοσο πολύ ,με αποτέλεσμα εκλογών.Ψέμματα,όχι με το αποτέλεσμα,με το συμβολισμό του αποτελέσματος.Ναι,η κοινωνική αριστερά είναι ακόμα εδώ!
    Καλημέρααα...

    Σαββίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή