Άδικος Κόσμος του Γιώργου Δ.



Το κείμενο που ακολουθεί το βρήκα στo blog sabbotaz . Πραγματικό περιβόλι. Τόσες αλήθειες μαζί και με τέτοιο τρόπο απλωμένες δεν έχετε διαβάσει ξανά. Χαίρομαι όταν βρίσκω καινούργιους φίλους. (leo) 

του Γιώργου Δ.

Η απεργία στο Αlter συνεχίζεται στην Ερτ τελείωσε. Οι απεργοί του Αlter εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι, και ακόμη και αν τους πληρώσει κάποιος  για τα δεδουλευμένα τους, αποκλείεται να πληρωθούν για τις μέρες απεργίας τους. Πουθενά στον κόσμο δεν πληρώνονται οι μέρες που αγωνίζεσαι, οι μέρες που απεργείς για τα δικαιώματα σου, αυτό είναι το δικό σου τίμημα. Πουθενά!!! Στην Ερτ η απεργία τελείωσε, και με εξαίρεση το 5% των εργαζομένων της, όλοι οι υπόλοιποι πληρώθηκαν για τις μέρες που απεργούσαν. Γιατί υποτίθεται δεν απεργούσαν, αλλά ήταν σε αναρρωτικές ή κανονικές άδειες ή εργάζονταν!! Γιατί στην Ερτ και γενικότερα στο δημόσιο τομέα το τίμημα της απεργίας σου είναι περισσότερος χρόνος για καφέ, για φροντιστήρια, για έρωτα, για φίλους, για κανένα ταξιδάκι….. Το τίμημα  της απεργία στην Ερτ  είναι περισσότερο χρόνος για ζωή. Σαν να πηγαίνεις ακόμη λύκειο και να κάνεις κατάληψη….. το τίμημα της απεργίας στο Αlter και αλλού απλά είναι λιγότερα λεφτά να βγάλεις τις υποχρεώσεις σου. Δεν μπορώ να φανταστώ  κανέναν εργαζόμενο στην Ερτ που θα ήθελε να δουλεύει στο Αlter, την Τυποεκδοτική, στην ελευθεροτυπία, στο Νitro κλπ. To άσχημο είναι, ότι επίσης δεν μπορώ να τον φανταστώ να βλέπει ΕΤ1 ή ντοκυμαντέρ στην ΝΕΤ ή ότι τέλος πάντως αξίζει στο κανάλι που εργάζεται. Μάλλον  ειδήσεις στο Star και στο kontra και θα τους λείπει ο πολιτισμός της Πάνια, του Σεφερλή και  του Τράγκα και του Χαρδαβέλα από το Αlter. Αρκεί να πέφτουν τα 300εκ.για μισθούς και πληρωμένες απεργίες από τον λογαριασμό της Δεη στο χαράτσι της Ερτ, βλέπεις δεν βλέπεις Ερτ, έχεις δεν έχεις τηλεόραση. Αν στην ερτ τον φόρο για τα ακίνητα το λένε χαράτσι, τον φόρο για την ερτ στον ίδιο λογαριασμό πως τον λένε; Εκτός αν επειδή  φέτος από τον φόρο ακινήτων στην Δεη το υπουργείο μάζεψε 2,3 δις για τις ανάγκες ολόκληρου του κράτους, ενώ μόνο(!!!!) 300εκ για τις πληρωμένες απεργίες των 4χιλιάδων εργαζομένων της ερτ.  Δυσανάλογα ενδιαφέρον. Εξάλλου μπορεί οι απεργοί της ερτ να πληρώθηκαν, όμως τι έχουν να πουν σε αυτούς στις εξωτερικές παραγωγές της ερτ που δεν πληρώθηκαν γιατί οι εκπομπές τους δεν μεταδόθηκαν γιατί το 5% της ερτ απεργούσε. Ε αυτοί είναι τα θύματα της υπόθεσης.  
  
Στην πόλη που αυτοϊκανοποιείται φέροντας τον γελοίο τίτλο της ΄΄συμπρωτεύουσας΄΄ πρόσφατα αποκαλύφθηκε η δράση μιας ομάδας 51 τοκογλύφων. 51 διαφθαρμένων συμπολιτών μας. Άντε και μερικοί ακόμη που ξέφυγαν. Ένας από αυτούς ξέπλυνε το χρήμα αγοράζοντας από συμπολίτες του 2031 λαχεία που κέρδισαν. Μιλάμε για 51 διεφθαρμένους ή για 51 + 2031=2082 διαφθαρμένους; Όχι βέβαια!!! οι  2031 είναι αθώοι του αίματος όσων αυτοκτόνησαν για τα χρέη τους στους 51.  Μια εξυπηρέτηση έκαναν οι άνθρωποι, οι άλλοι είναι οι κακοί. Έτσι έμαθαν να λένε, έτσι είναι. Τα ονόματα τους δεν θα μπουν σε καμιά δικογραφία. Στην ίδια πόλη που τις πρώτες μέρες του 2012 ο ΄΄κακός μνημονιακός τουρκόφιλος΄΄ δήμαρχος τιμωρήθηκε από τον ελληναρά που έκοψε από την ρίζα τους αμπελώνες του. Έ το πολύ να έμειναν και μερικοί αμπελουργοί άνεργοι … ποιος χέστηκε;.
Την ίδια ώρα που οι ελληναράδες κάτοχοι ΙΧ  περνάνε τα σύνορα να βάλουν βενζίνη και πετρέλαιο στα γειτονικά Σκόπια και Βουλγαρία, αλίμονο στους μαλάκες από την κατερίνη  και κάτω που απέχουν κομματάκι μακριά από τους «βρωμιάρηδες εχθρούς  σκοπιανούς και βούλγαρους» (σύμφωνα με τους ανωτέρω «ελληναράδες» και την φτηνή βενζίνη τους.  Στην ίδια περιοχή 8χιλιάδες ελληναράδες φορτηγατζήδες μετέφεραν τις έδρες τους στην Βουλγαρία και πληρώνουν την εφορία στους βρωμιάρηδες εχθρούς  σκοπιανούς και βούλγαρους’’ που είναι κομματάκι τζάμπα σε σχέση με την ελληνική. Βέβαια την ίδια ώρα  κάνουν τις κούρσες τους κανονικά στην ελληνική αγορά σε βάρος των μαλάκηδων που τους πληρώνουμε. Γιατί αλίμονο  η απελευθέρωση των μεταφορών σύμφωνα με τους ελληναράδες θα έφερνε τους ξένους στην θέση τους,  και θα αφελληνιζόταν το μεταφορικό έργο. Ας το κάνουν από μόνοι τους γιατί είναι μάγκες και ωραίοι. Ναι ρε αλλά ΄΄βούλγαροι΄΄ αυτοί οι ελληναράδες οι μεγαλέξανδροι!!!!!

Σχεδόν σε όλα τα κατειλημμένα στέκια αντίστασης και αγώνα και λοιπής κομπογιαννίτικης θεωρίας υπάρχει ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση. Παντού και όλα πληρωμένα από τους μαλάκες τους φορολογούμενους. Εδώ και λίγες μέρες οι δήμοι προσπαθούν ψιλοαδιάφορα να συγκεντρώσουν τους άστεγους και να τους προστατεύσουν από το κρύο  σε δημοτικά καταλύματα. Εντάξει δεν είπαμε και στην Υπατία έτσι; Στις καταλήψεις εξακολουθούν να συγκεντρώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι αγωνιστές που ανταλλάσσουν τα κλειδιά της πόρτας με βάση ποιος έχει σειρά να γαμήσει απόψε κανένα γκομενάκι. Όμως όπως δεν χώραγε κανένας μετανάστης έτσι και τώρα δεν χωράει και κανένας άστεγος. Άλλο η θεωρία άλλο η πράξη. Κλασικά.  

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έβγαλε ανακοίνωση ότι από τους 7,5εκ. λογαριασμούς με χαράτσι πληρώθηκε το 86% (αλλιώς τα έλεγε η ανακοίνωση αλλά κάθε μυαλό που ρώτησα με στοιχειώδης λογική συμφώνησε μαζί μου). Κάτσε ρε μεγάλε 11εκ. μαλάκες είμαστε, και μπατίρηδες λέμε, πως γίνεται να έχουμε 7,5εκ λογαριασμούς ΔΕΗ, βγάλε έξω ιδρύματα, ναούς, σωματεία, κρατικά, παπαριές πέφτουμε στα 6,3εκ. και πάλι πολλά είναι γαμώτο. Και σκέψου ότι η ΔΕΗ έχει το 87% των μετρητών βάλε 13% από τις ιδιωτικές εταιρίες επιπλέον (μόνο200χιλιάδες πελάτες είχαν οι απατεώνες της Ηellaspower και Εnerga) Και εντάξει έχει ο Αλαβάνος  35 διαμερίσματα, και ο Σαμαράς 8 και ο Βουλγαράκης και ο Καμένος και ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος  χάθηκαν στο μέτρημα, αλλά ρε μάγκα μου και πάλι πολλά δεν είναι; Και αν δεν πληρώσουν αυτοί που τα έχουν, και δεν είναι ούτε φτωχοί, ούτε μαύροι, ούτε άρρωστοι, ούτε αδελφές, που λέει το ανέκδοτο και εξαιρούνται με την σύμφωνη γνώμη της επιτροπής του εφοριακού (ε; να μην πέσει και κανά χαρτζηλίκι;;;). Τότε ποιοι θα τα πληρώσουν; Οι πλούσιοι, λευκοί υγιείς και γαμιάδες; Μέχρι τώρα σε αυτόν το τόπο πλήρωναν οι φτωχοί, μαύροι άρρωστοι και πούστηδες, ποιος καριόλης θα βάλει να πληρώσουμε εμείς; Οι έχοντες. Ποιος παρανοϊκός εγκέφαλος σκέφτηκε κάτι τέτοιο;

Το 2010 όπως θα γνωρίζετε ήταν η 3η χρονιά συνεχόμενης ύφεσης. Και όμως οι φορολογικές δηλώσεις των ελληναράδων, οι φορολογικές δηλώσεις μας δηλαδή, έδειξαν ότι σε σχέση με το 2009 βγάλαμε περισσότερα. Το μέσο δηλωθέν εισόδημα των ελλήνων για το 2010 διαμορφώθηκε στα 18.516 ευρώ ενώ για το 2009 ήταν 17.661 ευρώ. Μαθηματικά δεν στέκει αλλά ένεκεν οι αποδείξεις για τις   φόροαπαλλαγές τελικά βγάλαμε  περισσότερα. Φαντάσου να μην είχαμε ύφεση, θα είχαμε δηλώσει τα διπλά. Ή μάλλον φαντάσου να μην υπήρχε το κίνητρο των αποδείξεων, θα είχαμε δηλώσει τα μισά.
Στην Ελλάδα ως γνωστόν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή. Σιγά σιγά περνάνε με βραχιολάκια on camera κάτι ψαγμένα τυπάκια με γάτους λογιστές, που σκάνε μια δόση φπα και την κάνουν στο χιλιετές πρόγραμμα αποπληρωμής. Καλά αυτοί αλλά οι υπόλοιποι οι τίμιοι; Οι υπόλοιποι λοιπόν που δεν φοροδιαφεύγουν που είναι ντούκου και το μέτωπο καθαρό μην τους πει κανένας ΄΄φοροκλέφτες΄΄ έσπευσαν και έβγαλαν φοροκάρτα για να περνάνε τις αποδείξεις ηλεκτρονικά. Όμως είναι μόλις 30χιλιάδες ψυχές, ή μάλλον 30χιλιάδες ΑΦΜ. Μάλλον έχουμε πρόβλήμα. Αν το μεγαλύτερο σου πρόβλημα είναι η φοροδιαφυγή και όσοι βγάζουν φοροκάρτα είναι 30χιλιάδες, μάλλον έχουμε μεγαλύτερο ακόμη πρόβλημα.  Οι υπόλοιποι που ξέρουν για κλέφτες μόνο τους πολιτικούς (που αυτοί τους έγλειφαν), οι υπόλοιποι που ξέρουν για κλέφτες μόνο τους 52 της συμπρωτεύουσας, αυτοί λοιπόν όπως πάντα δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν, αυτοί θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα ρε φίλε όταν ο καπιταλισμός μας ξεζουμίζει κάθε μέρα, όταν οι πολιτικοί τα πούλησαν όλα στους ξένους, όταν ο προδότης το έλλειμμα το δήλωσε 15,4 ενώ ήταν μόλις 13,8, όταν ο Στρως Καν είπε ότι ο προδότης του είπε ότι διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα, όταν δεν…………  Πώς να το κάνουμε 30χιλιάδες στα 11εκ είναι κομματάκι λίγο. Ειδικά όταν ο ετήσιος τζίρος από την παράνομη πώληση προϊόντων χωρίς παραστατικά και αποδείξεις φτάνει τα 25δις € όπως εκτιμούν οι εμπορικοί σύλλογοι, και το ΦΠΑ που χάνεται από το κράτος φτάνει τα 10δις €.  Σε απλά ελληνικά δεν χρειάζεσαι κανένα μνημόνιο!!   
 Μου αρέσει ο Χατζηνικολής  πως υπερηφανεύεται ότι αν και απλήρωτος μήνες από το alter,  έδωσε δουλειά σε συνεργάτες του από εκεί, στο ραδιόφωνο του real. Δηλαδή επειδή δεν τους πλήρωνε ο αγωνιστής Κουρής στο alter, θα τους πληρώσει τώρα ο ίδιος αγωνιστής Κουρής στον real. Και αλήθεια πως γίνεται να μιλάς συνέχεια για τους  εργαζόμενους και για τα δικαιώματα τους, και για τους απλήρωτους συναδέλφους στο ίδιο συγκρότημα Κουρή να μη λες κουβέντα. Πως γίνεται να είσαι η ελληνοφρένεια και να το παίζεις κομμούνας και να μην λες λέξη για το αφεντικό σου τον Κουρή, όπως παλαιότερα δεν έλεγες κιχ για τον Αλαφούζο. Πως γίνεται όμως να λες αυτές τις μαλακίες κάθε ημέρα μαζί με τον Τράγκα και να σε πληρώνει εσένα ο Κουρής και να τα βάζεις στην τσέπη όταν οι συνάδελφοι σου στο alter είναι απλήρωτοι μήνες. Πως γίνεται να λες ότι έφυγες από τον Σκάι γιατί έκανε μείωση στους εργαζόμενους του, και να πουλάς επανάσταση στο ράδιο κουρή-χατζηνικολή που δεν πληρώνει ούτε ΙΚΑ ούτε εργαζόμενους. Καλά εσύ είσαι μαλάκας και γαμιέσαι για τα λεφτά ρε θύμιο- αποστόλη, αλλά γιατί θες να το φάμε και εμείς; 
Ο τίτλος στην εφημερίδα είναι εντυπωσιακός,  ο νίκος ο συγγραφέας έχει πόρσε- μπεεμβε-μαιζονετα-540τμ-πισίνα-φιλιππινέζα. Στις μέσα σελίδες εξηγεί κάπου στο τέλος ότι είναι όλα με leasing. Ποιος είναι ο Νίκος; Ο αδελφός του Παπανδρέου. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Πότε ζήτησε την ψήφο μου ο Νίκος ή πότε απέκτησε κάποιο δημόσιο αξίωμα και δεν το θυμάμαι; Αν είναι βλάκας, αν είναι συγγραφέας ή ντράμερ, και αν μπορεί να δικαιολογήσει ή όχι τα έξοδα του, είναι απλό κάνε καταγγελία για αυτόν στην εφορία. Κάπου εκεί θα βρουν την φορολογική του δήλωση. Κάπου εκεί θα βρουν και την δική σου.  Στην ίδια εφημερίδα 3 μήνες πριν, βαρυσήμαντη πρωτοσέλιδη συνέντευξη ΓΑΠ για όλα τα ανοικτά θέματα και γλειψιματάκι από τους εκδότες της. Στην ίδια εφημερίδα. Τότε δεν είχε αδελφό με πισίνα, τότε δεν ήταν βλάκας στα οικονομικά, τότε δεν τα είχε κάνει θάλασσα, τότε δεν τα είχε ξεπουλήσει όλα;;;   πως δίνεις την πρώτη σου σελίδα σε έναν ‘’μαλάκα΄΄ (όπως μας λες τώρα)  αγαπημένε μου διαπλεκόμενε εκδότη δημοσιογράφε, τα ίδια δεν έκανες και με τον Καραμανλή τον μικρό, ρε μεγάλε εσύ εκδότη με την Ferrari. Πότε να σε πιστέψω πριν 2 χρόνια, πριν 5 χρόνια ή τώρα, αφού όποιον και να μου προτείνεις μαλάκα μου, μετά μου την γυρνάς κωλοτούμπα. Που είναι οι ευθύνες σου δημοσιογραφάρα μου;
Πριν 1 χρόνο στην Eλευθεροτυπία θα βρεις το θέμα για την Νεογάλ  και την 1η απόπειρα  για επιχειρησιακή σύμβαση. Έναν χρόνο μετά οι κολωνακιώτες αγωνιστές κατά του καπιταλισμού, η  Μάνια και η παρέα της έχουν κατεβάσει τα ρολά και είναι στο άρθρο 99. Η Νεογαλ ευτυχώς δουλεύει ακόμη και πληρώνει και τους υπαλλήλους της. Οι δε εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία είναι άνεργοι και απλήρωτοι. Ευτυχώς η Μάνια δεν χρειαζόταν να κάνει ούτε συλλογική, ούτε επιχειρηματική σύμβαση. Απλά απέλυε όποιον έγραφε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μνημονιακό, δεν πλήρωνε τίποτα άλλο πέρα από το σπίτι του Γιωτόπουλου που αγόρασε στο νησί της 17Ν, να θυμηθεί τα επαναστατικά της,  και στο τέλος μια μέρα πριν αναγκαστεί να πληρώσει το δώρο Χριστουγέννων έστω, έκλεισε το μαγαζί.  Άνετα και σύμφωνα και με τους γραφιάδες της  μπορεί να πει ότι το χρέος της είναι ΑΠΕΧΘΕΣ και να μην πληρώσει κανέναν προμηθευτή (και κανέναν εργαζόμενο σε αυτούς εννοείται) και γιατί όχι και κανέναν δικό της εργαζόμενο. Κάθε Κυριακή στο σαλόνι της εφημερίδας 4 δημόσιοι υπάλληλοι, 4 πανεπιστημιακοί καθηγητές έβριζαν τον προδότη, τον λακέ, το μνημόνιο, τους προσκυνημένους,  και οι εργαζόμενοι δημοσιογραφάρες της εφημερίδας έχυναν από την μαθητεία τους δίπλα στα κοφτερά μυαλά των 4. Αν και ένας από αυτούς τουλάχιστον, ο Κοτζιάς ήταν λογογράφος του προδότη του λακέ του Τσολάκογλου πριν τις εκλογές. Δηλαδή είχε και αυτός την ευθύνη του για την εκλογή του, αλλά αυτό είναι θέμα που δεν τον ενδιαφέρει ούτε τον μεγάλο αγωνιστή, ούτε και τους αναγνώστες του στην πραγματικότητα.  Εδώ και 5 μήνες οι εργαζόμενοι της εφημερίδας είναι απλήρωτοι. Ευτυχώς όμως οι 4 καθηγηταράδες πληρώνονται κανονικά από τους μαλάκες τους έλληνες φορολογούμενους για το καταπληκτικό διδακτικό τους έργο στα ελληνικά πανεπιστήμια. 

Η ιστορία της ελευθεροτυπίας είναι σαν την ιστορία του τόπου. Πριν από 22+ χρόνια ο τότε διευθυντής της εφημερίδας Σεραφείμ Φυντανίδης εκπροσωπώντας μια ολόκληρη γενιά, αυτή της μεταπολίτευσης, έλεγε δεινόσαυρούς τον Μητσοτάκη, Ζολώτα, Ανδρέα, Φλωράκη, και ζήταγε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, για την γερουσία που αφήνει την νεολαία στην ανεργία και σκοτώνει ότι νέο, ωραία παχιά λόγια από αυτόν και τους υπόλοιποι γραφιάδες του Κίτσου. Επί Σημίτη πήρε και κάτι μικρές εργολαβίες με την γυναίκα του, κάτι πασαλείμματα ολυμπιακών αγώνων. Και ταυτόχρονα έφτιαξε μια τηλεφωνική  γραμμή 090 για τον μαλάκα με το στοίχημα, την κάβλα του ή τον καιρό. Το 2007 που πέθανε ο Κίτσος τον σούταρε η Μάνια γιατί ο αγωνισταράς κόστιζε και κανά 40αρι τον μήνα. Ευτυχώς ο Ρουσσόπουλος του βρήκε δουλειά στην Ερτ, όπου έκανε μια εκπομπή που δεν την έβλεπε κανείς, μέχρι και πέρσι. Μάζευε και κανένα 20άρι. Φέτος τον μάζεψε το ΣΔΟΕ με τα γνωστά. Μια βασική λεπτομέρεια είναι 75 χρονών, ο δεινόσαυρος που μιλάει για την ανεργία των νέων, ο δεινόσαυρος που αγωνίζεται για το νέο και την άνοιξη της νέας σκηνής, ο αγωνιστής ενάντια στο σύστημα. Κάπως έτσι έχει γεμίσει όλο το δημόσιο γερασμένους αγωνιστές που μάχονται το σύστημα, και τρώνε τις θέσεις εργασίας από αυτούς που τις έχουν ανάγκη.  Αρχίδια…..

Η συνέχεια εδώ

Σχόλια

  1. εξαιρετικό... το διάβασα όλο... θα το κάνω κοινοποίηση...
    σ΄ευχαριστώ φίλε Leo που το ανάρτησες και μου έδωσες την ευκαιρία να το διαβάσω...
    ez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες ez; Καλημέρα σε μια δύσκολη μέρα. Αυγαταίνουν οι άλλες οι φωνές που μιλούν την άλλη γλώσσα αυτή της αλήθειας, που δεν γλύφουν τις πληγές της εθνικοφροσύνης, που ξύνουν κάτω από το γαλανόλευκο ή κόκκινο, ή φαιοκόκκινο επίχρισμα και αναδεικνύουν τους θησαυρούς του έθνους. Του άδικου αυτού κόσμου, με τους σκελετούς στα ντουλάπια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι υπόλοιπες αναρτήσεις του έχουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Και επιπλέον πολλή χιούμορ, που μας λείπει αυτό τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστούργημα. Τα πάντα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικη αναρτηση!
    Ο Άδικος Κόσμος του Γιώργου Δ. πρεπει να γινει λιγοτερο αδικος.
    Και ας ξεκινησουμε απο τους δικους μας τους "αριστερους".
    Οντως "η επανασταση για την καβλα της"! Να πηδανε τα γκομενακια στο παρκο ή σε ενοικιαζομενες γκαρσονιερες (που να πληρωνουν νοικι 2 , 3 ή 4) οπως εμεις οι Αθηναιοι φοιτητες
    Και ας κανουμε ομιλιες στον "σοφο λαο"
    Να μαθει οτι στην βιοσφαιρα δεν υπαρχει δωρεαν γευμα, για να θυμηθω τα πρωϊμα οικολογικα μου.Οτι το αθροισμα του συνολου των αποδοχων καθε χρονο ειναι σταθερο και οταν καποιοι λουφαρουν και δεν παραγουν καποιοι μενουν ανεργοι,...
    Και να τους πουμε να βλεπουν κρατικα καναλια και οχι τα ιδιωτικα.
    Και ας απαιτησουμε στους "γιγαντες" της δημοσιογραφιας να πληρωνονται λιγοτερο απο την ΕΡΤ, ασχετα αν στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι πολυ καλυτεροι απο το Τσιμα , τον Πρετεντερη, την Τρεμη,....


    Αφωτιστος Φιλελλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία