Συμπαράσταση στο Niko Ago



Ο ενεργός συμπολίτης μας κ. Niko Ago, δημοσιογράφος Αλβανικής καταγωγής αλλά της ημετέρας παιδείας μέτοχος, καλείται από τις ελληνικές δημόσιες αρχές να εγκαταλείψει άμεσα τη χώρα, μετά από είκοσι χρόνια παραμονής και εργασίας σε αυτήν. 

Επειδή οι λόγοι που οδήγησαν την ελληνική διοίκηση να λάβει την απόφαση αυτή είναι άδικοι και θα ανατρέψουν τους όρους ζωής και εργασίας του ίδιου και της οικογένειάς του, επειδή ο Niko Ago είναι ένας συμπολίτης μας που η παρουσία και εργασία εδώ στη χώρα μας τιμά αυτήν και εμάς, ζητούμε απο τις ελληνικές αρχές και τους αρμόδιους πολιτικούς να επιληφθούν του θέματος άμεσα.

Παρακαλούμε, ώστε να ανατραπεί η άδικη και τυπολατρική αυτή απόφαση. Δεν ζητάμε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου αλλά λογική αντι τυπολατρείας, και σωστή ερμηνεία των κανόνων του δικαίου...

Πρέπει με την ευκαιρία αυτή να ανοίξουμε τη συζήτηση, ώστε να κάνουμε τη νομοθεσία μας περί μετανάστευσης σύγχρονη και λειτουργική για να προστατεύει όσους βλέπουν την Ελλάδα ως νόμιμο προορισμό (όπως ο Νικο Άγκο) και επιθυμούν να γίνουν κοινωνοί της γλώσσας και του πολιτισμού της, αντί αυτού που γίνεται σήμερα όπου τελικά οι μόνοι που δεν κινδυνεύουν από το νόμο είναι όσοι τον αγνοούν και δεν τον εφαρμόζουν.
Την επιστολή αυτή υπογράφουμε οι 8000 και πλέον πολίτες που συμμετέχουμε στη σελίδα, Στηρίζω το Νikο Ago στο facebook 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κίμων Χατζημπίρος: Ύστατος πόρος: Η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση είναι μια πρόταση για το μέλλον.

Βάσω Κιντή: Παραιτούμαι από μέλος της ΚΕ και αποχωρώ από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς

Κίμων Χατζημπίρος: Ατελέσφορη Οικολογία