Tα πανεπιστήμια της παρανομίας με τις ευχές της άνομης πολιτείας

 Μια παρέμβαση του καθηγητή  Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Ερευνητή του ΙΤΕ, Αχιλλέα Γραβάνη

 Σε ποια χώρα (συμπεριλαμβανόμενων και των φτωχότερων αφρικανικών) το ΕΞΑΜΗΝΟ στα Πανεπιστήμια θα διαρκούσε 2 ΜΗΝΕΣ (Δεκέμβριο-Ιανουάριο με τις διακοπές των Χριστουγέννων μέσα) και δίχως πρόβλημα θα δίνονταν κανονικά οι εξετάσεις τον Φεβρουάριο!

Και εάν οι ‘αρχές’ των ‘Πανεπιστημίων’ αυτών ερμήνευαν όπως θέλουν τον Νόμο τι θα έπρεπε να κάνει η ελέγχουσα Πολιτεία? Να αποδεχθεί τις παρανομίες τους?

Και οι προοδευτικές δυνάμεις της ‘Αριστεράς’ τι κάνουν για να προστατεύσουν την ποιότητα των ΔΗΜΟΣΙΩΝ Πανεπιστήμιων για τα οποία κόπτονται?

Αποδέχονται αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που εμφανώς υποβαθμίζει τα δημόσια Πανεπιστήμια, που υποδέχονται τα παιδιά του λαού?

Τα παιδιά της πλουτοκρατίας σπουδάζουν εξω....

Πρέπει να διερωτηθούν οι πολίτες που εμπιστεύονται αυτήν την ‘Αριστερά’ ποια ήταν η ακαδημαϊκή συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ακαδημαϊκών στελεχών της τόσα χρόνια: συνέβαλαν καθοριστικά στο να ρημάξουν τα δημόσια πανεπιστήμια με την υποστήριξη, προτροπή τους (ενεργό ή παθητική) στις καταλήψεις, απεργίες, και καταστροφές δημόσιας περιούσιας.

Ο χρόνος των περισσότερων εξ αυτών καταναλώνονταν στην ‘πολιτική’ δουλειά και όχι στις ακαδημαϊκές, εκπαιδευτικές, ερευνητικές υποχρεώσεις τους!

Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι παγκοσμίως άγνωστοι επιστημονικά αλλά ετοιμάζονται να κυβερνήσουν την χώρα, τρομάρα μας!


Μία αναζήτηση στο Google Scholar ή στο Web of Knowledge τα λέει όλα.

Σχόλια

  1. http://www.adip.gr/eks/External_Evaluation_University_of_Patras_Mathematics_2013_final%20report.pdf

    Διαβάστε τη συγκεκριμένη εξωτερική αξιολόγηση.....όλοι στο Πανεπιστήμιο γνωρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θέλετε να πείτε δηλαδή; Έμμεσα η επιτροπή αξιολόγησης για το math.upatras μιλάει για ασύνδετα μαθήματα, ή μαθήματα με ελλιπή ύλη αλλά σε γενικές γραμμές η σχολή θεωρείται από τις απαιτητικότερες εν Ελλάδι μαθηματικές σχολές, ανεξάρτητα αν οι μισοί φοιτητές την παρατούν στη μέση λόγω την απαιτήσεών της. Οι περισσότεροι απ' αυτούς άμα τους ρωτήσεις, θα σου απαντήσουν ότι "σε οικονομική σχολή ήθελα να μπω, αλλά δεν έπιασα τα μόρια". Συγνώμη αλλά, άλλα τα μαθηματικά του Οικονομικού και άλλα του μαθηματικού.
      Επίσης σας πληροφορώ ότι, στο πανεπιστήμιο που διδάσκω (utexas) σχεδόν οι μισοί διδάσκοντες σε όλα τα τμήματά του είναι προπτυχιακοί απόφοιτοι ή μεταπτυχιακοί απόφοιτοι (όπως εγώ) του ίδιου πανεπιστήμιου. Σημαίνει κάτι αυτό; Ρίχνει το κύρος του utexas;


      Ένας απόφοιτος του math.upatras με μεταπτυχιακό απ' το utexas και νυν μέλος του μόνιμου διδακτικού προσωπικού του τελευταίου

      Διαγραφή
  2. Τα λογια του καθηγητη απο τη Κρητη δεν ειναι καθολου κολακευτικα για τη πλειοψηφια των ακαδημαικων στελεχων της "Αριστερας". Κατι θα ξερει. Το Web of Knowledge μιλαει ξεκαθαρα και αμειλικτα ποιος ειναι γνωστος και ποιος αγνωστος, Δυστυχως στην Ελλαδα, ακαδημαικοι το πολυ της μιας citation (σε Ελληνικο journal βεβαια) κανουν πολυ ντορο, ιδιως οταν βγουν βουλευτες. Ειναι βεβαια και περιζητητοι στα παραθυρα των γνωστων μαγαζιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόλυτα σωστό άρθρο. Δυστυχώς απεικονίζει την πραγματικότητα.
    Μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο:
    Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ,υπάρχουν λόγοι που με κρατούν εκτός Αθηνών.
    Δυστυχώς οι τρελλοί ρυθμοί που κινούμαστε συνέβαλαν για να μη γίνει κανονικά η συνενόηση μας.
    Ετσι θα χασω την ευκαιρία να συζητήσουμε και τις καλόπιστες ενστάσεις για την πρωτοβουλία
    Εύχομαι καλό διάλογο
    Εύχομαι καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο λαός της.

Κίμων Χατζημπίρος: Σχόλια για τις αξίες της αξίας

Οι καταλήψεις , ο δήμαρχος και ο άλλος άνθρωπος